02 December 2012

jack!

assalamualaikum..

alhamdulillah..semalam malaysia menang lagi..as usual, phea tetap menemani aku tgk tv..kali ni mama dia pun ada sekali..dah tak p tidoq awai dah (mungkin dia baca entry sebelum nie kot..hehe..)

phea memang excited..since jumaat masa aku p gheja, mama dia telefon bagitau phea asyik mention nama mat yo..tapi sebutnya mayo..suka betoi dia nama mayo..

malam tadi..sesi berkenalan nama player malaysia pun bermula..mula-mula aku layan lagi..tapi bila dah melarat sampai player Indon, aku nak hangin la jugak pasai bukan aku kenai semua pun..tapi phea dok desak jugak..haha lagipun phea nak aku sebut nama player sambil tengok dia..haha aku nak layan bola cemana..

masa mahali score gol ke-2 tu pun, aku sorak sambil peluk phea..pastu aku lambung-lambung dia..tapi yang tensennya, lepaih tu dia kira nak suruh aku lambung dia lagi..dah la berat ke main..aku plak nak sambung layan bola..tekanan betoi..mujoq la syaiton tak dapat hasut aku..ikut tu rasa macam nak lambung sampai siling pun ada..haha

apa pun, phea tidoq sebelum abih game..bosan abah tak layan dia gamaknya..tapi dia dah ada player feveret baru - JACK!


ya..wan zack haikal..

2 comments:

Mama Eika said...

xpa la nanti abah phea ada muscle,xpayah beli benda angkat berat 2 dah...

abahsofea said...

haha..tgk muscle tang perut ja koi naik seketoi..naya naya..mujoq la anak baru sorang..kalau tiga ka pat ka jenuh..haha