06 July 2009

introducing: NASI LEMAK WONDERLAND

HoHo..tak sia-sia Alice amik resipi nasi lemak nie dari Ida..setelah berjaya mengkucar-kacirkan dapur serta membunuh beberapa ekor ayam..maka terhasillah masterpiece from Alice's Kitchen ~ Nasi Lemak Wonderland ~ maybe boleh consider untuk dimasukkan dalam segmen Masak-Masak Bersama Abah Sofea (MMBAS) Episod 4 yang akan datang..apa pun, enjoy ur view and selamat menelan air liur!!

4 comments:

biep said...

hai...sedapppppppnyerrrrr....
bila boleh mkn masakan syidi nie
dh terliur nie....

~abahsofea~ said...

haha..pembetulan Biep..masakan Alice..tapi setakat nak makan no hal punya, nanti akan diusahakan supaya boleh makan2 nasi lemak nie kat opis..

PIJA a.k.a pijot said...

pandai Alice msk nasik lemak no...syidi pun dh nak start meniaga kerepek, eng buat kek...haaaa...later buleh bukak cafe "GHR cafe"...:-)

~abahsofea~ said...

hehe..tu la..terkezut jugak tgk awek siam peranakan nie masak nasik lemak..for first timer not bad la..ya..kerepek + cupcakes + nasi lemak = D'HR Corner!!..+ kain pasang & kain pelikat = D'HR Apparel