09 February 2010

breakfast teh ais + nasi lemak ayam tepi sungai!!

hari nie aku masuk opis lambat..kul 1.15 tengahari baru masuk..balik kul 10.00 malam (phea dah tido..huhu)..lepas antar phea dan mamaphea tadi..aku terus gie maybank, bsn & cimb setelkan apa2 yang patut dan tak patut..then straight ke kedai aku selalu beli nasi lemak since budak-budak lagi..aku panggil dia nasi lemak ayam tepi sungai..harga 8kupang sebungkus..tp makin hari makin sikit nasi dia..*ceh..nak cover sebab beli 3 bungkus la nie..hehe..


memang layan bila pekena nasi lemak nie dengan teh ais..makan depan tv sambil baca harian metro..pening otak aku nak proses data..sure dia maki hamun aku "mangkuk la mamat nie..mana satu dia nak buat nih!!"

2 comments:

zella said...

8 kupang sebuungkus??
murah tu...

~abahsofea~ said...

hehe..dolu dolu masa saya kecik lagi murah..5kupang jer!!