08 February 2010

"phea..tido laaaa!!!"


hehe..agak2 korang la kan..pukul berapa aku amik gambar phea tersengih2 dengan mata bulat dia tue??? ya..pukul 3.30 pagi..diulangi..pukul 3.30 pagi..nie la anak babah yang rajin kejutkan babah sembahyang tahajud..hehe..tapi..abah dia bangun ke idak?? sila tanya mama sofea..

selalu mcm nie la dia..pastu bila tido balik punya la payah dia nak bangun masa kita nak antar dia gie nurseri..kejut cemana pun wat lek-luuu jer..hadoiii..

p/s: sori sekali lagi pasal kualiti gambar..resolusi yang amat teruk..tp takkan aku nak bangun amik kamera plak pagi2 buta tue..

6 comments:

Aini said...

baru lepas mamam cokelat kot ni, tu susah tido ni..=)

mar!ahaf!z said...

dia saja taknak bagi chance parents dia buat adik.. muahahahah

Cik Hanil said...

haha sabar jela.
ok la tu..
ank sdare sy kul 3 pagi bgn nk main reket badminton.
sian mak ayah nye

**Bila Comel Jadi Comot** said...

lepas minum milo panas ekekekek..

~abahsofea~ said...

Aini: phea suka seteroberi :0)

Qibby: saya tak seproduktif awakkk

cik Hanil: mujurla main badminton ek..klau ajak berenang dalam pool lagi naya

BCJC: phea minum Enfalac A+ jer ;)

mak anjang sofia said...

hehe,,,sofia mmg mcm 2...