07 August 2012

design kad raya!

assalamualaikum..

antara benda paling best keja di siri adalah berpeluang mendesign..mendesign..dan mendesign..hoi best betol! rasa mcm nak gi dakap sofea kuat-kuat!

almaklumlah..seharian atau semingguan mungkin jugak sebulanan asyik buat dokumentation ja..deal dengan supplier la..email2 dari canselori la..tetiba boss email suruh design kad raya..huh walaupun wa bukan kretip dan hebak ilmu2 design nie, tapi wa minat bai! --> tiba-tiba jadi gengstar cherok sintok

dari projek poster untuk surau, sampai banner 5s, kad raya bahagian/jabatan sampailah kad raya persendirian punya, semua sanggup buat janji boleh design..kalau la buat gheja ni ja hari2..hah hah hah

takat la ni, baru siap dua..sample ja pun..dah email pada boss..kalau dia kata ok, next week dah ble shoot *tapi wa dah publish kat sini minggu ni..hahaha membangkang ja keja hang no syidi!

 
haa..ni baru millenium..ketupat pun 3ketol ja bhai! budak-budak sekarang layan cupcakes!