24 June 2009

once upon a time: episode 3 ~rumah pengantin laki~

Ok..kali nie kita view majlis sebelah pihak lelaki a.k.a abahsofea plak ye..selamat melayan gambar yang ribu riban nie..apa pun, credit goes tu zul & k.naz for the hantaran, ayah & mak for the catering arrangement & "negotiation" (hehe) + adik2 ku serta makcik pakcik ku sebab menjadi usherette pada hari yang sungguh memenatkan tu..

"mengintai dari tirai kamar"
member2 UMW
thanks to abang min, kak pah & famili sebab sanggup datang dari Kuala Selangor..sambil2 shopping kat Padang Besar kan abang min??

jugak pada kak ina, abg syam, along & ikmal sebab datang dari shah alam.. siap "import" mak kak ina dari Batu Kurau, Perak tu!! makan makcik makan..(k.ina dah pulun habis dah masa nie..hehe)

4 comments:

arrowtaqwa said...

bila lak kahwin ni?

~abahsofea~ said...

hehe..lama dah Lan..kira2 empat ratus tujuh puluh tiga hari yang lalu..

Yanz said...

Kenduri tak jemput pun..:)

mar!ahaf!z said...

grand.. livina.. eh eh..
grand nyer majlis.. smp ati tak jemput best pren ni.. :( tsk tsk..