29 October 2012

idul adha

assalamualaikum..

alhamdulillah..selesai sudah raya haji..cuti tiga hari..semuanya untuk tambah kalori..

hari raya plak kena hari jumaat..so memang masa tu pack sangat..tak p mana sangat pun..p umah mak ayah..umah mertua..umah tok mertua..

gambar pun banyak..tapi dalam kamera che det..nanti kalau ada rezeki, ble share kat sini..

sabtu ni dah kenduri..means dah bermula pra-percutian aku..4 hari je pun

pastu keja 4 hari..then baru betoi-betoi cuti..9 hari..haaa best betoi kalau cuti sambil ada duit..oh duit..di manakah duit??

cadang dan rancang tu banyak..la ni tunggu duit beranak pinak dulu..baru ble jalan apa yang dirancang dan dicadang..

dengaq macam happening..sampai dekat 20 orang peserta tua muda berganding tenaga..tiga biji kereta..mios, exora dan pesona..tapi tengoklah bagaimana hasilnya..haha macam pantun daa..

4 comments:

Cik Skinz said...

duit duit duit...kan dah bg duit dalam sampul avon haritu habuan black sophia jane minum dan makan...

ada juga noh istilah pra cuti...:P

abahsofea said...

tak cukup skinz ooii..awek maintenance tinggi lagu ni laa..haha

Deq's Qienz said...

Km pon xdak pic raya cik syidi..sob..sob..

abahsofea said...

henpon canggih main tunjai-tunjai pun tak boleh tangkap gambaq raya ka Qienz? ish ish..syahdu betoi bunyinya..